FRÅGA OM PRODUKTER

stäng
  • * obligatoriska fält
  • SÄND

Tipsa om webbplatsen

stäng
  • * obligatoriska fält
  • SÄND

Elektro-Plast

Skriv ut
Skriv ut

Kopplingsläda, herm.sluten utan utbrytningsöppningar PH-1B.1

Symbol: Kat. nr: EAN:
PH-1B.1 28.14 5905548282145

Kata-lognr 28.14
Symbol
PH-1B.1
Dimension A 108 mm
Dimension B 108 mm
Dimension C 76 mm
Dimension D 35 mm
Hermetiskt slutna kopplingslådor används allmänt i utanpåliggande installationer, och särskilt i utomhusinstallationer där det krävs en hög skyddsgrad.
Gruppen som omfattar hermetiskt slutna kopplingslådor består av 45 versioner som skiljer sig från varandra med avseende på dimensioner, uppbyggnad eller utrustning och sätt att föra in kablar i lådan.
De kännetecknas av en enkel uppbyggnad som består av lådans underdel och lock. Underdelen finns i tre utföranden: utförande med utbrytningsöppningar för kabelgenomföringar, utförande utan utbrytningsöppningar och utförande med monterade elastiska membrangenomföringar som fungerar som kabelgenomföringar anpassade till olika ledningar.
En annan del som ingår i lådan "PH" är lock som finns i två höjder. Båda delarna är förbundna med varandra med plastskruvar vilket ger en säker och korrosionsbeständig förbindning. Kopplingslådan är försedd med en hermetisk tätning som säkerställer täthet och en hög skyddsgrad IP. Dessutom har man använt lock som är ett isoleringselement och som skyddar utskjutande fästelement mot elektriska delar som finns i lådan. Kopplingslådan kan ytterligare förses med kopplingsplint, monteringsplatta eller euroskena. Serien „HERMET box” omfattar också runda kopplingsdosor "PO" som oftast används i enfasinstallationer. De finns i tre storlekar och är utrustade med elastiska kabelgenomföringar. I dessa kopplingsdosor har man använts ett klämlock för att snabbt och bekvämt kunna öppna och stänga dosan många gånger. Fuktskydd garanteras av den höga skyddsgraden IP 44.
Fråga om produkt